Ο ΙΔΡΥΤΗΣ

Το κοσμηματοπωλείο ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης, μια οικογενειακή υπόθεση, είναι το αποτέλεσμα της πορείας ενός σπουδαίου ανθρώπου, του Νίκου Στειακάκη. Μποέμ, αντικομφορμιστής, ρομαντικός τζέντλεμαν, ένας οραματιστής μπροστά από την εποχή του που μετέτρεψε την ίδια την ζωή σε τέχνη. Προικισμένος με γνήσια αγάπη για τους ανθρώπους και αστείρευτο πάθος για ζωή, και για ότι είναι σημαντικό και σπουδαίο. Οι αξίες και η έντονη προσωπικότητα του αποτελούν για εμάς έναν οδηγό, μία διαρκής επιρροή και ένα σημείο αναφοράς.

Nikos-Steiakakis

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ

Σήμερα συνεχίζουμε την οικογενειακή παράδοση που μετρά σχεδόν μισό αιώνα, αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας. Το κοσμηματοπωλείο “ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ” έχει μια πλούσια κληρονομιά και μια εξαιρετική φήμη αποτέλεσμα της αφοσίωσης στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, τις αξίες και το πάθος για την ποιότητα.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Οι συνεργάτες μας διαθέτουν γνώση σε βάθος, μακρόχρονη εμπειρία και σταθερή προθυμία να εξυπηρετήσουν τους πελάτες κάνοντας την επίσκεψη τους μία ευχάριστη και άνετη εμπειρία .Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας, για να καθορίσουμε και να καλύψουμε τις ανάγκες τους στην αγορά κοσμημάτων και ωρολογίων. Αυτή η συνεργασία είναι αδιάκοπη παρέχοντας και μετά την πώληση υπηρεσίες επισκευής, καθαρισμού και φρεσκαρίσματος των κοσμημάτων και ωρολογίων τους, διατηρώντας έτσι την λάμψη και την αξία τους.

Steiakakis-Jewellery

Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ

Η αφοσίωσή στην επιχείρηση μας. μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη συλλογή προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και ποιότητα που δεν διακυβεύεται. Αντιπροσωπεύουμε με υπερηφάνεια διεθνείς οίκους πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών όπως η Marco Bicego, Salvini, Tudor, Tag Heuer και πολλές άλλες, καθώς και δημιουργίες προικισμένων Ελλήνων σχεδιαστών κορυφαίας δεξιοτεχνίας.
Όντας ειλικρινείς και διαφανείς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα αξιόπιστο πελατολόγιο για το οποίο είμαστε περήφανοι και μας εμπνέει συνεχώς.

Σας ευχαριστούμε